Over PTI.

Posthouwer Technische Installaties B.V. (PTI) is een allround installatiebedrijf, opgericht door vader Andries en zoon Philip Posthouwer – beiden gepokt en gemazeld in de installatietechniek.

Vakmanschap loont

Het bundelen van de krachten bleek een regelrecht succes: sinds de oprichting op 1 juli 2019 hebben ze nog geen dag stilgezeten. De klantenkring breidt zich via via in rap tempo uit en ook de planning is maanden van tevoren goed gevuld. In 2020 werd het veelzijdige duo aangevuld met zoon en broer Niels, PTI is nog steeds op zoek naar extra versterking.

PTI is verhuisd

PTI gaat hard. Om onze groei de ruimte te geven, zijn we verhuisd naar het Jagerserf 20a in Ermelo. Volg ons via social en we houden je op de hoogte van de vorderingen (en verhuisperikelen)!

Vacatures

Zin in een leuke job als loodgieter/installatiemonteur? En hou je wel van een geintje, maar neem je je werk bloedserieus? Mooi. Stuur vandaag nog een e-mail met motivatie en cv naar info@pti-ermelo.nl.

Bij PTI werk je aan toffe projecten, voornamelijk in Midden-Nederland – maar ook daarbuiten. Jarenlange ervaring is geen vereiste, doorzettingsvermogen en power wel 😉

Meer weten?

Bel, mail of app gerust. Onze ervaren technisch installateurs, dakdekkers en loodgieters staan voor je klaar!